REBO Groep partner van De Steck

> 07 september 2018

De-Steck

REBO Groep was gisteren aanwezig bij de officiële opening van De Steck in Doetinchem. Initiatiefnemer bij REBO Groep BV, Henk Sloot vertelt: "De middag begon met een welkomstwoord van initiatiefnemer Henk Janssen gevolgd door een opening van gastvrouw en spreker Helga van Leur. Er was een forum onder leiding van André Oldenkamp met onder andere burgemeester Mark Bouwmans. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een gedicht van stadsdichter Tim Pardijs. De aanwezigen waren enthousiast gemaakt tijdens de presentaties, ze konden niet wachten om na de presentaties onder begeleiding van een aangeklede borrel het innovatiecentrum te ontdekken."

De Steck
De Steck is gevestigd in de voormalige bibliotheek in het centrum van Doetinchem. Het geheel gerenoveerde pand biedt diverse werkplekken aan. De gehele renovatie van het pand is mogelijk gemaakt door investeerders uit het netwerk van Henk Janssen.
Leuk detail, veel originele details van het pand zijn bewaard gebleven! Voor de inrichting van het innovatiecentrum is er bewust gekozen voor afwisseling tussen industrieel en duurzaamheid. Dat vind je terug in de zogenaamde sgraffiti, het second life interieur en de circulaire vloeren.
REBO Groep huurt zelf ook één van de kantoorruimtes in dit nieuwe innovatiecentrum in Doetinchem. Naast kantoorruimtes zijn er ook flexplekken, vergaderruimtes en spreekkamers flexibel te huren. Zowel door de partners als door externen die op een mooie locatie in Doetinchem werkzaam willen zijn.

Wilt u ook een kijkje nemen in het nieuwe innovatiecentrum?
Aanstaande zaterdag 8 september 2018 houdt De Steck van 10:00 tot 12:00 uur Open Huis, u bent van harte welkom. Klik hier voor meer informatie over De Steck.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: