REBO team steekt handen uit de mouwen voor Proef-Tuin Isselt Amersfoort

> 11 maart 2022

Foto website bij tekst

Onder het motto samen betekenis geven aan een groen en biodivers Amersfoort brengen enkele REBO collega’s vandaag, tijdens NLdoet, een ode aan de Insecten. In Proef-Tuin Isselt, een ontmoetingsplek voor mens, plant én dier, bouwen REBO teamleden aan een groot Insectenhotel. In Nederland neemt de insectenpopulatie sterk af en dat heeft flinke gevolgen voor het functioneren van ecosystemen.

Gelukkig ontwikkelt en beheert Coöperatie 033GROEN sinds 2013 Proef-Tuin Isselt. Deze Proeftuin bevindt zich letterlijk tussen de Amersfoortse bedrijven op bedrijventerrein Isselt. Samen met gemeente Amersfoort, bedrijven, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties geeft Coöperatie 033GROEN dit biodiverse en eetbare landschap vorm én inhoud. Een bijzondere plek die goed is voor het creëren van een gezonde stad. Voor zowel mens als dier. REBO Groep vindt het belangrijk bij te dragen aan meer groen en het stimuleren van ontmoetingen. En zo te zorgen voor verbinding, met elkaar en met de natuur.

NLdoet wordt jaarlijks georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: