REBO Vastgoed Management prolongeert titel Vastgoedmanager Woningen 2021

> 01 maart 2022

Ontwerp nieuws 2e deel

REBO Vastgoed Management is door Altera Vastgoed uitgeroepen tot ‘Vastgoedmanager Woningen van het jaar 2021’. In 2020 heeft zij ook deze titel mogen ontvangen. Altera beoordeelt de dienstverlening van haar vastgoedmanagers op huurderstevredenheid, technische, duurzame, commerciële en administratieve onderdelen.

"REBO is zeer verheugd met deze titel en dankt Altera voor het vertrouwen”, zegt Algemeen Directeur Marleen Kranenburg. “De samenwerking tussen Altera en REBO is op basis van partnership en dat werpt zijn vruchten af. We zien ook dit jaar de samenwerking met vertrouwen tegemoet en we blijven onze dienstverlening continu verbeteren."

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential van Altera: "Al ruim 10 jaar is REBO actief als één van de vastgoedmanagers op de woningportefeuille van Altera. REBO laat elke keer weer zien dat het een solide basis heeft en op een goede manier de verbinding zoekt met de huurders en met ons. Niet voor niets is de woningportefeuille, die REBO voor Altera mag managen, in ruim één jaar tijd met 50% gegroeid. De complimenten gaan uit naar REBO voor het behaalde resultaat."

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: