REBO VvE Management werkt samen met Grehamer & Company voor De Brinkhof

> 29 maart 2022

De Brinkhof Apeldoorn website

In opdracht van Grehamer & Company zal REBO VvE Management het VvE beheer gaan verzorgen voor (toekomstige) appartementseigenaren van De Brinkhof. Het complex uit 1977, gelegen in het centrum van Apeldoorn, kent een rijke historie en wordt momenteel getransformeerd naar onder meer koopwoningen. In de Vereniging van Eigenaren (VvE) nemen de appartementseigenaren gezamenlijke besluiten over beheer en  onderhoud van het gebouw.

Jeanine Buiter, Asset Manager bij Grehamer & Company is verantwoordelijk voor De Brinkhof en is aanspreekpunt voor alle kopers. Uit ervaring weet zij dat het voor kopers prettig is dat er al een VvE beheerder is aangewezen voor het eerste jaar. 

Dat Grehamer er voor kiest om REBO in een vroeg stadium te betrekken heeft meerdere voordelen. "De kopers kunnen zich focussen op hun aanstaande verhuizing,” vertelt Esther Burgers, Manager VvE van REBO VvE Management. “Zij hoeven zich dan niet bezig te houden met de opstart van de Vereniging. Wij hebben de nodige ervaring met VvE's en zijn het aanspreekpunt voor alle kopers.”

In een online portaal kunnen alle kopers straks de VvE zaken inzien. Zoals de polis van de opstalverzekering, de akte van splitsing en exploitatiebegroting, vergaderstukken en verslagen. Ook kunnen er via het portaal reparatieverzoeken worden gedaan.

De Brinkhof, in portefeuille van Grehamer & Company, wordt getransformeerd naar 169 woningen, variërend in soorten woonruimtes: studio’s, lofts, twee- drie- of vierkamerappartementen. Het project is in ontwikkeling en wordt dit jaar nog opgeleverd.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: