Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening?

> 13 maart 2020

Corona REBO-2

Onze kantoren blijven voorlopig gewoon geopend op de reguliere openingstijden. Wij vragen u zoveel mogelijk om uw vragen per email dan wel per telefoon te stellen. En een bezoek aan 1 van onze kantoren tot een uiterste minimum te beperken. Mocht uw bezoek aan ons kantoor noodzakelijk zijn, dan zult u merken dat onze collega's de RIVM richtlijnen nauw toepassen. Wij verzoeken u dit ook te doen. Wij begroeten u op gepaste afstand en geven geen hand, hoesten en niezen doen we in de binnenkant van onze elleboog.
Heeft u verschijnselen van hoesten, niezen, keelpijn, koorts dan verzoeken wij u niet onze kantoren te bezoeken. Ook als u uit een risicogebied komt en u ervaart lichte verschijnselen verzoeken wij u uw vragen telefonisch, per email of schriftelijk te stellen.

Conform het advies van het RIVM laten wij onze collega's zoveel mogelijk thuiswerken en afspraken per telefoon af te handelen.

Wij rekenen op uw begrip.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona