Op zoek naar je droomwoning met de Copaan app!

> 01 oktober 2021

Copaan app extranet

Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem dat REBO ERA Makelaars gebruikt om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Via een percentage zie je direct hoe goed een woning aansluit bij uw woonwensen. Op deze manier worden woningen niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Daarnaast zijn er korte lijnen met de aankoopmakelaar via een berichtenwisseling bij de aangeboden woning. En nu is het nóg makkelijker de gewenste woning te vinden via de Copaan app!

Met de app heb je altijd het actuele overzicht van de nieuwste en beste matches op je telefoon. Je ontvangt notificaties bij goede matches en je kunt direct contact opnemen met je makelaar of een bezichtiging aanvragen. Alle overige zaken, zoals het invullen en aanpassen van je wensen blijf je via de vertrouwde website doen. De app gebruik je voor het actuele aanbod en notificaties van de beste matches.

Voor het gebruik van Copaan rekenen wij opstartkosten maar deze krijg je terug op het moment dat we uw droomwoning hebben kunnen aankopen. Wilt u ook op zoek naar uw nieuwe woning aan de hand van Copaan of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met REBO ERA Makelaars.

Naar de REBO ERA Makelaars site

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: