Carin Nomen

Teammanager Financiële Administratie VvE

Carin Nomen

Teammanager Financiële Administratie VvE

Carin.Nomen@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Mijn passie ligt bij cijfers. Een correcte en nette boekhouding geeft mij voldoening."

Terug naar boven

Over Carin Nomen

Wat doe je voor werk?
Als administrateur doe ik alle administratieve werkzaamheden ten behoeve van een VvE. Ik start bijvoorbeeld nieuwe VvE’s op, richt de boekhouding daarvoor in en vraag bankrekeningen en incassocontracten aan. Verder maak ik jaarrekeningen voor Verenigingen van Eigenaren, regel deurwaarderszaken, incasseer VvE-bijdragen en verricht betalingen. Daarnaast ben ik de administratieve troubleshooter die alle voorkomende problemen in de administratie oplost en stuur het team aan.
Ik heb overigens SPD gedaan en heb de certificaten Bedrijfsrecht, Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, Statistiek, Marketing en Organisatie.

Wat vind je mooi aan je baan?
Ik vind mijn werk erg leuk. Niet alleen vanwege de afwisseling, maar ook omdat mijn passie bij cijfers ligt. Ik haal mijn voldoening dan ook uit een correcte en nette boekhouding.

Wat typeert REBO en wat hebben klanten daaraan?
REBO is klein genoeg voor persoonlijk contact met klanten, maar groot genoeg om veel kennis in huis te hebben. Voor klanten is het zeker een meerwaarde dat REBO verschillende vastgoeddisciplines onder één dak heeft.

REBO Groep is aangesloten bij: