Twinq03

Twinq optimaliseert het beheer van VvE’s. Het bedrijf levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s), die toegankelijk is via internet. Dagelijks worden in Nederland zo’n 24.000 appartementengebouwen (800.000 appartementsrechten) beheerd met de software van Twinq. REBO VvE Management werkt er ook mee.

De software van Twinq is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen van het beheer van VvE’s. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van de begroting, het bewaken van de ledenbijdragen, de eigendomsoverdracht van een appartementsrecht, het samenstellen van een actuele presentielijst en het voeren van de administratie. Ook het doorrekenen van het meerjaren onderhoudsplan behoort tot de standaard mogelijkheden van Twinq.
Twinq is pas tevreden als klanten dat ook zijn. Dat heeft Twinq gemeen met REBO VvE Management.

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona