Ontwikkelaar

REBO is een full-service vastgoedspecialist. En dat maakt ons een waardevolle partner voor ontwikkelaars. Van advies bij de start van een ontwikkeling tot en met allerlei nieuwbouwservices, de daadwerkelijke verkoop/verhuur en het VvE-beheer, we hebben alles in huis.

Lokale marktkennis en deskundige begeleiding

Tijdens de ontwikkeling van een nieuwbouw- of transformatieproject zijn er diverse momenten waarop kennis van de lokale markt gewenst is. Doordat we landelijk vertegenwoordigd zijn met onze kantoren, is er altijd een REBO team binnen handbereik. We beschikken over kennis van de (lokale) markt maar weten ook wat er breder speelt. Onze adviezen geven helder inzicht in de ideale VvE-structuur, grondwaarde, verhuurwaarde en verkoopprijzen die gehaald kunnen worden. We denken mee en vooruit, inspelend op actualiteiten als leefbaarheid, inclusiviteit en duurzaamheid. 

Naast onze rol in de initiatief- en ontwerpfase bieden we ook hulp bij verkoop/verhuur, beheer en onderhoud. Onze nieuwbouwmakelaars zetten projecten in de markt en begeleiden de verkoop of verhuur van A tot Z. Ons VvE management zorgt ervoor dat alles rondom de VvE goed geregeld is, van oprichting tot beheer en onderhoud. In alles wat wij doen staat woongeluk van bewoners en een fijne samenwerking met onze klant centraal. We kiezen voor een persoonlijke benadering en gaan graag langdurige relaties aan om samen te excelleren