Taxaties

Weten wat je commercieel vastgoed waard is? Laat een helder en betrouwbaar taxatierapport maken door REBO en profiteer van onze brede expertise, snelheid én kennis van de lokale markt. Wij helpen vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, overheden, zorginstellingen en financiers om de waarde van hun vastgoed zorgvuldig in kaart te brengen. Onze taxateurs kennen de richtlijnen, hebben bouwkundige kennis en zijn objectief.

Waarom is REBO een betrouwbare partner

Je wilt een bedrijfspand laten taxeren, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van een pand, als onderbouwing van een investeringsbeslissing of bij (her)financiering. Maar ook als ondernemer, wanneer je een bedrijfsruimte huurt, is een taxatie het juiste instrument om te controleren of de huur marktconform is. Taxeren is echter een complexe materie die deskundigheid en zorgvuldigheid vereist.

REBO is een landelijke speler met kennis van de lokale markt. Onze kantoren zijn verspreid door het land en via diverse databases hebben wij altijd toegang tot actuele informatie om de waarde van vastgoed te bepalen. We zijn geregistreerd bij NRVT en werken volgens de gedrags- en beroepsregels, evenals internationale en Europese taxatiestandaarden. NRVT bewaakt en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van Register-Taxateurs.

Wat is onze toegevoegde waarde bij een taxatie?

Heb je een taxatierapport nodig voor de aan- of verkoop, financiering, balanswaardering of vaststelling van de OZB? Aan de hand van een uitgebreide visuele inspectie van het object, de marktsituatie, kadastrale gegevens, tekeningen, het bestemmingsplan en andere relevante informatie stelt de taxateur een uitgebreid en helder taxatierapport op.

We nemen de voor jou relevante factoren in ogenschouw en hebben kennis van de lokale markt. Daarbij zijn we snel en bieden we, in het verlengde van een taxatie, de mogelijkheid om extra expertise en advies in te schakelen. Op basis van uitgebreid marktonderzoek adviseren we je bij het maken van organisatorische, financiële of operationele beslissingen met betrekking tot de vastgoedportefeuille. Een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Wat kost een taxatie?

Ons tarief is onder andere afhankelijk van de complexiteit van de taxatie. Je kunt je voorstellen dat een grootschalig object of perceel met een specifieke bestemming of invulling meer tijd vergt dan een kleine bedrijfshal. Wij vragen vooraf de noodzakelijke informatie uit om zo een marktconforme offerte op te maken op basis van de juiste uitgangspunten. Dit is altijd een vast bedrag. 

Ontdek de waarde van uw commercieel vastgoed met een betrouwbaar taxatierapport van REBO

Ontdek de waarde van uw commercieel vastgoed met een betrouwbaar taxatierapport van REBO

Neem vandaag nog contact met Roy Alofs (RM/RT en partner REBO Vastgoed Groep) op voor een snelle en deskundige taxatie, en profiteer van onze uitgebreide marktkennis en expertise.