Financiers

Een betrouwbare taxatie voor (her)financiering nodig of behoefte aan advies over de marktsituatie bij een gedwongen verkoop? Banken en financiers werken hiervoor samen met REBO. Door onze ervaring en multidisciplinaire expertise overzien we de gehele vastgoedscope en bieden we voor elk vastgoedvraagstuk een passend antwoord. 

Efficiënte en zorgvuldige begeleiding bij gedwongen verkoop

Is er sprake van een gedwongen verkoop omdat de cliënt niet meer kan voldoen aan de betalingsverplichting? Dan is het mogelijk om het gehele verkoopproces aan ons uit handen te geven. We maken een juiste inschatting van de waarde van het object en begeleiden de verkoop van A tot Z. Dat betekent dat we bezichtigingen verzorgen, gesprekken met kandidaatkopers voeren en de onderhandeling op ons nemen. 

We bouwen zorgvuldig een dossier op en, net als bij een niet-gedwongen verkoop, is ons streven altijd een verkoop met een zo hoog mogelijke opbrengst en tegen de meest gunstige voorwaarden. Met onze persoonlijke dienstverlening en de mogelijkheid om te sparren en samen te werken met andere experts binnen ons bedrijf maken we het verschil. We bouwen aan langetermijnrelaties door mee te denken met onze klant en snel te schakelen.