Vastgoedbelegger

REBO staat voor passie voor vastgoed. Onze kennis en ervaring zetten we in voor vastgoedbeleggers om de waarde van vastgoed inzichtelijk te krijgen en op peil te houden. Maar ook om maatschappelijk van waarde te zijn. Onze gespecialiseerde accountteams en technisch specialisten zetten hoog in op persoonlijke dienstverlening. Daar voelen we ons goed bij en zo bouwen we aan langetermijnrelaties, omdat we overtuigd zijn dat dit deze meeste waarde toevoegt.  

Grip krijgen op de vastgoedportefeuille?

Wij geven helder inzicht in de actuele waarde van het vastgoed en denken mee over duurzame en levensloopbestendige keuzes die bijdragen aan waardeontwikkeling. Voor langdurig stabiel rendement helpen we leegstand voorkomen en verkorten we de doorlooptijd bij verkoop en verhuur.  

Ook in heel praktische zaken biedt REBO een oplossing. Denk hierbij aan transactiediensten als verhuur van woningen, aan- en verkoop van complexen, aan- en verkoop of aan- en verhuur van commercieel vastgoed. Ook begeleiden we uitpondprojecten en hebben we een complete taxatieafdeling. Doordat we een multidisciplinaire organisatie zijn, kunnen we de complete vastgoedscope overzien en bedienen. We denken mee met oog voor de toekomst en hebben op elk vastgoedvraagstuk een passend antwoord.