Woningmakelaardij

Wil je je huis verkopen in Arnhem, Deventer, Dieren of Doetinchem? Of ben je in deze regio’s op zoek naar een nieuw huis? REBO Woningmakelaars helpt je van A tot Z. In deze spannende tijd staan we naast je. We hebben net zoveel aandacht voor het zakelijke deel als voor jouw wensen en dromen.

Een huis kopen of je huis verkopen met REBO

Zo helpen wij

Ik wil mijn huis verkopen

Je gaat een volgende stap in je leven maken en daar hoort de verkoop van je huis bij. Spannend! Want wat komt er allemaal bij kijken en hoe krijg je de beste prijs?

Ik ga een huis kopen

Hoe vind ik mijn droomhuis?

Je weet wat voor soort huis je zoekt en wat je kunt betalen. Dan is nu het moment om de markt te verkennen. Doe je dit zelf of kies je voor professionele hulp?

Meer informatie

Laat snel een taxatie uitvoeren

Je hebt een huis gekocht of er zijn andere persoonlijke omstandigheden waardoor de officiële waarde van je huis moet worden bepaald. Wij doen het snel en vakkundig.

Lees snel verder

Een nieuwbouwwoning kopen

REBO verkoopt nieuwbouwwoningen. Ben je benieuwd naar ons aanbod en/of wat de voordelen van nieuwbouw zijn?

Altijd een makelaar bij jou in de buurt

REBO is een fullservice woningmakelaar, we helpen je van A tot Z

REBO wil continu van waarde zijn met als einddoel jouw woondroom realiseren. Onze benadering is persoonlijk en met veel aandacht voor jou als mens met alle zorgen, behoeften en wensen die je hebt. Daarbij verliezen we nooit het zakelijke deel uit het oog. Droom maar lekker weg, wij regelen de rest.

Wij zijn een laagdrempelig NVM-makelaarskantoor waar je hartelijk wordt ontvangen als je binnenloopt of belt. We geven advies en begeleiden je. Of je nu een huis wilt kopen, je huis gaat verkopen of een taxatie nodig hebt. Ook als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning ben je bij ons aan het goede adres. Kortom, bij REBO Woningmakelaars kun je je complete woonreis maken.

Droom maar lekker weg over de toekomst, wij regelen de zakelijke kant en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

Samen gaan we het waarmaken

"Droom maar lekker weg over de toekomst, wij regelen de zakelijke kant en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet."

Maak kennis met het makelaarsteam van REBO

Het fijne aan REBO Woningmakelaars is dat we onderdeel zijn van REBO Vastgoed Groep. Dat we onderdeel zijn van zo’n grote organisatie merk je echter alleen aan onze professionele benadering en de kennis die we in huis hebben. Maak snel kennis met jouw makelaar op één van de 4 makelaarskantoren in Arnhem, Dieren, Doetinchem en Deventer.

Voor ons ben je geen dossier, maar een mens met dromen en wensen. Met plezier nemen we jou de zorgen uit handen en helpen we je woondromen waar te maken. Dankzij onze lokale verankering kennen we de markt goed en kunnen we er voor jou het beste uithalen, of je nu koopt of verkoopt. Als gecertificeerde NVM-makelaars en taxateurs ondersteunen wij je bij de zoektocht naar een nieuw huis of appartement, de verkoop van je huidige woning en met een onafhankelijke woningtaxatie.

Het team

Anton Zuure

makelaar-krmt

Fleur van Soest
Jeannet Hagesteijn

makelaar-rm-rt

Martijn te Velthuis

makelaar-rm-rt

Sjoerd Assink

makelaar-rm-rt

Yolanda Willems