Taxaties commercieel vastgoed

Wil je grip op je vastgoedportefeuille, inzicht in de waarde van het vastgoed of weten wat het vastgoed op dit moment oplevert? Laat de experts van REBO de taxatie verzorgen, ontvang een document dat door alle banken en vastgoedfinanciers geaccepteerd wordt én geef je zelf inzicht en kennis. Met die kennis kun je sturen op waardebehoud, meer rendement, uitbreiding of inkrimpen van de portefeuille.

REBO is van meerwaarde als taxateur

Er is maar één manier om de waarde van commercieel vastgoed officieel vast te stellen: een taxatie. Ben je op zoek naar een betrouwbare partij die helder inzicht geeft in de waarde van je vastgoed? REBO maakt snel en vakkundig een taxatierapport voor alle typen commercieel vastgoed. Onze taxatierapporten voor een financiering, verkoop, aankoop, balanswaardering en ontwikkeling voldoen aan alle eisen en geven inzicht in veel meer dan alleen de actuele marktwaarde. Als onderdeel van een grote, landelijke organisatie hebben wij alles in huis om vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers en andere instanties en bedrijven van een compleet advies te voorzien. 

Van REBO mag je maatwerk verwachten

Wij werken volgens de richtlijnen van NRVT en dus voldoen onze rapporten aan alle eisen, regels en wetgeving van dit moment. Toch is zeker niet elk taxatierapport hetzelfde. Taxeren is maatwerk en het rapport moet voldoen aan jouw specifieke wens. Het is dus belangrijk dat je te maken hebt met een taxateur die de behoefte achter de vraag weet te achterhalen. Bij REBO werken goed opgeleide professionals die de verschillende belangen goed begrijpen. Zo zijn onze klanten verzekerd van een goed onderbouwd taxatierapport dat waardevolle informatie bevat. Informatie die niet alleen belangrijk is voor banken, een vastgoedfinancier en de accountant, maar die je als vastgoedeigenaar ook inzicht geeft in de staat en waarde van het vastgoed.

Wil je grip krijgen op je vastgoedportefeuille en de waarde van je vastgoed kennen?

Wil je grip krijgen op je vastgoedportefeuille en de waarde van je vastgoed kennen?

Laat de experts van REBO een betrouwbaar taxatierapport verzorgen. Neem vandaag nog contact met Roy Alofs (RM/RT en partner REBO Vastgoed Groep) op en geef jezelf de kennis om te sturen op waardebehoud, meer rendement, of uitbreiding van je portefeuille.